We stand Shampoo-suihkugeeli

Davines We Stand shampoo-suihkugeeli kertoo arvoista, joiden takana seisomme. Se symboloi atiivisia toimia ilmaston ja ihmisten hyväksi. Vegaaninen, 94% biohajoava ja uudistavaa maataloutta tukeva uutuus on muovi-ja hiilineutraali. Davinesin maahantuoja Face Ky lahjoittaa jokaisesta tuotteesta 5 euroa suoraan Ukrainaan. Hellävarainen tuote sopii kaikille hius- ja ihotyypeille. Koostumuksesta löydät erityisiä aktivistiaineosia, joita saadaan uudistavaa maataloutta harjoittavilta italialaisilta Slow Food-luomutiloilta. Herra Cunial viljelee Barbera -viinirypäleitä Davinesin kotikaupungissa Parmassa. Viinin tuotannosta yli jäänyt massa hyödynnetään uuttamalla siitä hiuksia ja ihoa helliviä aineosia We Stand shampoo-suihkugeeliin. We stand -shampoossa on käytetty vihreän anista , jonka siemen uute sisältää runsaasti hiuksia ja ihoa kosteuttavia hiilihydraatteja. Tuloksena kosteutetut, kiiltävät ja pehmeät hiukset.

Similar Posts