Kampaamon tarina

Pilke on perustettu 1993 joulukuussa Helsingissä, missä se toimi menestyksekkäästi 17 vuotta Espan ja Korkeavuorenkadun kulmilla. Kampaamon sisustuksessa käytettiin Artekin sisustussuunnittelijaa ja se näkyy tyylikkäänä ja ajattomana ilmeenä vieläkin.

Tiina muutti Tuusulan Jokelaan 2007, joka on hyvin nopeasti kasvava kunta ja niin ajatus alkoi itää kampaamon siirtämisestä.

Pilkkeelle löytyi loistavat uudet tilat aivan Jokelan keskustasta juna-aseman vierestä, minne se siirtyi 2010 ja monet vanhat asiakkaat tulivat myös perässä Jokelaan. Näin syntyi Pilke Jokelaan.

Nykyisin Pilkkeessä työskentelee Tiinan lisäksi Sari vuokratuolilaisena. Molemmilla on yli 30-vuoden kokemus hiusalalta ja yhä suuri innostuneisuus hiusalaan ja uusiin trendeihin. Vahtuutemme onkin monipuolinen osaaminen kaikissa hiuksiin liittyvissä osa-alueissa. Tällä hetkellä meillä on myös parturi -kampaaja oppilaita. Sijaintimme on aivan Juna-aseman läheisyydessä ja meillä on pyörätuoli luiska.

Pilke Kauppa

Kampaamo Pilkkeessä meille on erityisen tärkeää käyttää laadukkaita ja ympäristöystävällisiä hiustuotteita. Tästä syystä olemme valinneet Davinesin tuotteet.

Davines on italialaisen Bollatin perheen yritys, joka toimii vastuullisesti ja käyttää tuotteissaan luonnon parhaita raaka-aineita. Pilkkeessä olemme käyttäneet Davinesin tuotesarjoja jo useamman vuoden ja aina vain ihastuneet entistä enemmän tasaisin väliajoin tuleviin uutuus tuotteisiin. Davinesin tuotesarjat ovat laajoja ja niistä löytyy kaikenlaisille hiuksille, sekä päänahalle sopivia tuotteita.

Perheyritys aloitti työnsä liki 30 vuotta perustamalla ensin tutkimuslaboratorion ja valmistamalla tuotteita tunnetuille kosmetiikkayrityksille Parmassa Italiassa. Nykyään tuotesarja on saatavilla jo 95 maassa. Perhe kannustaa pitämään huolta niin itsestään kuin ympäristöstäänkin, joten yritys on kehittänyt ekologiset tuotteet myös kampaamoille.

Davinesin laadukkaat ja vastuullisesti tuotetut hiustuotteet on nyt helposti tilattavissa Pilke-verkkokaupastamme sekä kivijalka liikkeestämme, joka sijaitsee Tuusulan Jokelassa.

Tervetuloa osaaviin käsiin!